Gombóc mondja

Gombóc mondja

Nem lesz forrás

2015. december 18. - gomboc r2r

Miközben azt olvashatjuk, hogy Tarlós István főpolgármester szerepel éppen a sajtóban azzal kapcsolatban, hogy hogyan érintik a törvényi változások Budapest költségvetését (borzalmasan, köszi a kérdést), közben belefutottam egy réges-régi, messzi-messzi galaxisban keletkezett hírbe:

EBBE

Még júniusban volt szó róla, hogy lesz pénz a 2-es metró és a HÉV összekötésére. Ahhoz képest mára odáig fajult a helyzet, hogy elképzelhető a HÉV leállítása pusztán költségvetési okokból.

Miközben Budapestet épp kisemmizi és felszeleteli az állam, Tarlós István ül a babérjain és megbeszélésekről hadovál. Már kész törvények vannak, a BKV rosszabb és bizonytalanabb helyzetben, mint bármikor az utóbbi 25 évben, Tarlós pedig várja, hogy majd egyszer, ha olyan kedve lesz a miniszterelnöknek, leüljenek tárgyalni.

Budapest bármikor nyerő helyzetbe tudna kerülni. Ha a főváros leállítaná az általa nyújtott szolgáltatásoknak csupán egy részét, jelentős hatással lehetne az eseményekre, főleg karácsony közeledtével. De semmi sem történik. Kedves Tarlós "Bármikor leállítom a 3-as metrót ha kell" István, már rég nem a szavak csatája zajlik, s nagyon le vagy maradva. Most tettekre lenne szükség. Budapest egy majdnem kétmilliós város. Állítsd le a BKV-t, zárd le az utakat vele, bármi, de történjen már valami, mert irgalmatlanul meg fogjuk szívni.

Szó szerint, Itt a lét a tét.

A bejegyzés trackback címe:

https://gombocmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr228183178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása